ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ«ξάφριζε» συστηματικά εκκλησία στα Τρίκαλα

«ξάφριζε» συστηματικά εκκλησία στα Τρίκαλα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνελήφθη, χθες την Δευτέρα το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων, ένας ημμεδαπός διότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εισήλθε σε Ιερό Ναό της πόλης και αφαίρεσε από προσκυνητάρι το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 19-02-2025 έως 25-03-2025, ο δράστης εισήλθε άλλες τέσσερις φορές στον συγκεκριμένο Ιερό Ναό, αφαιρώντας, τις τρεις φορές, το συνολικό χρηματικό ποσό των 80 ευρώ από προσκυνητάρι και παγκάρι ενώ την τέταρτη δεν αφαίρεσε κάτι, προξενώντας παράλληλα φθορές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα