ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΞάνθη: Σε ρυθμούς καρναβαλιού παρά το lockdow

Ξάνθη: Σε ρυθμούς καρναβαλιού παρά το lockdow

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε κλίμα… καρναβαλιού έχει μπει η Ξάνθη, παρά το lockdown αλλά και τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ.

Καρναβαλικές φιγούρες τοποθετήθηκαν στο κέντρο της πόλης, με το εμβόλιο του κορονοϊού να έχει την τιμητική του στη σάτιρα των φετινών εκδηλώσεων.

Την ίδια στιγμή η περίφημη καμίλα, παραδοσιακό λαογραφικό έθιμο που αναβιώνει στην ορεινή Σταυρούπολη, τοποθετήθηκε μέσα σε ένα… εμβολιαστικό κέντρο!

Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων, έχουν προγραμματιστεί κάποιες διαδικτυακές εκδηλώσεις, ενώ το θέμα του καρναβαλιού είναι “Καρναβάλι με λάθος μάσκα”.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: xanthinea.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα