Ο νεαρός, δυναμικός αγρότης, Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν. Λάρισας θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Μία ξεχωριστή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην εκλογική φαρέτρα του Γιάννη Κόκουρα. 

Ειδικότερα, ανακοινώνεται πως ο Νίκος Ρεβήσιος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικέςεκλογές με την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Ο Νίκος Ρεβήσιος γεννήθηκε, ζει και εργάζεται ως αγρότης στο Αργυροπούλι, αποτελώντας ένα εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Ως αγρότης διακρίνεται για το εργασιακό του ήθος και το μεράκι του για δουλειά, αποτελώντας παράλληλα έναν από τους πλέον ανερχόμενους και μαχητικούς αγροτοσυνδικαλιστές στα μπλόκα.

Παράλληλα έχει έντονη πολιτική ενασχόληση, όντας γνωστό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Ενδεικτικό της εκτίμησης προς το πρόσωπο του είναι πως είναι Αντιπρόεδρος της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λάρισας. Επιπλέον, ενδεικτικό των ικανοτήτων του είναι πως στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου του ανατέθηκε η θέση του  Τομεάρχη Εκλογικής Ετοιμότητας. 

Και η  υποψηφιότητα αυτή, αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου, όπως και την αμέριστη στήριξη της νέας γενιάς του πιο ζωτικού κομματιού της κοινωνίας. 

Επιπλέον, φυσικά επιβεβαιώνεται πως το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής κρίνεται άκρως θετικά καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αναγνωρίζει το ενδιαφέρον, την παρουσία, τα συνεχή έργα καθημερινότητας, τα σπουδαία έργα πνοής και εν κατακλείδι την αισθητή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Δήμο μας.