Την Κατερίνα Ζαρίφη την απολαμβάνουμε φέτος στην τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την εκπομπή της «Οδό Ζαρίφη 2».

Πριν καιρό είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή “Καλημέρα” του MEGA, και αποκάλυψε διάφορες προσωπικές και επαγγελματικές λεπτομέρειες και μίλησε ανοικτά για την ερωτική της ζωή, αναφέροντας ότι στο παρελθόν είχε κατασκοπεύσει τον πρώην σύντροφό της. Ενώ παραδέχθηκε πως είχε ελέγξει τα “likes” του συντρόφου της και είχε μιλήσει με κοπέλες που ενδιαφερόντουσαν για αυτόν.

«Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes» είπε χαρακτηριστικά. Ενώ ήταν άκρως αποκαλυπτική και για την ερωτική της ζωή δηλώνοντας πως έχει «συνευρεθεί ερωτικά στην εφορία». συμπληρώνοντας μάλιστα «Ήταν τα νεύρα, ήταν το πρόστιμο; Μας βγήκε».

Ενώ για την κριτική που έχει δεχθεί δήλωσε: «Το έχω “φάει’ το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», σημειώνοντας ότι: «Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι».

Ακόμα, έκανε λόγο ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Στο ερώτημα τι θα άλλαζε πάνω της, απάντησε ότι «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ είπε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

ΒΙΝΤΕΟ

enimerotiko.gr