ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΆγιος Βασίλης, ξωτικά και παγοδρόμιο στη Λάρισα

Άγιος Βασίλης, ξωτικά και παγοδρόμιο στη Λάρισα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά θα κυκλοφορούν από αύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Επίσης, face painting και δημιουργική απασχόληση για παιδιά με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα συμπληρώνουν τις δράσεις του Δήμου Λαρισαίων για τους μικρούς φίλους, ενώ στην Πλατεία έχει στηθεί και παγοδρόμιο.

Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά θα βρίσκονται καθημερινά στην πλατεία Ταχυδρομείου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα