Για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στον Τύρναβο ένα θέμα που επηρεάζει την υγεία και την ποιότητα ζωής μας, αναφέρει καταγγέλλουσα που επικοινώνησε με το TirnavosPress.gr.
Ο Τύρναβος τους τελευταίους μήνες έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο! Πλέον σε πολλές γειτονιές ακόμη και 2 λεπτά από το κέντρο τα μπάζα, τα στρώματα, τα έπιπλα, τα κλαδιά σκεπάζουν πεζοδρόμια και δρόμους.
Ο Δήμος δεν κάνει τίποτα και ορισμένοι πολίτες ανενόχλητοι αφού κάνεις δεν τους ελέγχει, ούτε επιβάλει πρόστιμο, δημιουργουν συστηματικά και συντηρούν τις παράνομες χωματερές στην κυριολεξία μπροστά από τα σπίτια μας!Οι φωτογραφίες είναι από ένα μικρό πάρκο δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται απέναντι από τη λαϊκή και από την περιοχή όπου βρίσκονται τα βοηθητικά γήπεδα Ξηριά.


