ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΘεσσαλία: Έντεκα τροχαία με έναν νεκρό τον Μάρτιο

Θεσσαλία: Έντεκα τροχαία με έναν νεκρό τον Μάρτιο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνολικά 11 τροχαία ατυχήματα (έναντι 17 το 2023) σημειώθηκαν στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, τον προηγούμενο μήνα (Μάρτιος), σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Ειδικότερα σημειώθηκαν 1 θανατηφόρο ατύχημα (έναντι 5 το 2023), κανένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα (έναντι 2 το 2023) και 10 ελαφρά τροχαία ατυχήματα (όπως και το 2023).

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών καταγράφηκαν συνολικά 18 παθόντες (έναντι 24 το 2023).

Ειδικότερα καταγράφηκαν 1 νεκρός (έναντι 5 το 2023), κανένας βαριά τραυματίας (έναντι 3 το 2023) και 17 ελαφρά τραυματίες (έναντι 16 το 2023)

Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, τον μήνα Μάρτιο 2024 πραγματοποιήθηκαν 46.139 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 11.973 παραβάσεις, εκ των οποίων η πλειοψηφία 2.395 για υπερβολική ταχύτητα.

Tέλος κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου συνελήφθησαν συνολικά 357 άτομα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα