ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε προσφυγή του Αγοραστού για...

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε προσφυγή του Αγοραστού για την τραγωδία των Τεμπών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού με την οποία ζητούσε να μην συσχετιστεί με την κύρια υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του για τις χωματουργικές εργασίες και το μπάζωμα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, λίγες ώρες μετά την μοιραία σύγκρουση.

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Λάρισας Ελπίδα Κουτσογιάννη, ο τέως περιφερειάρχης θα απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και αναμένεται να δικαστεί μαζί με όλους τους κατηγορούμενους στην μεγάλη δίκη που προβλέπεται να ξεκινήσει στη Λάρισα το ερχόμενο Φθινόπωρο.

ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα