ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤύρναβος: Ανήλικος μπήκε μπουσουλώντας σε σούπερ μάρκετ και άρπαξε...

Τύρναβος: Ανήλικος μπήκε μπουσουλώντας σε σούπερ μάρκετ και άρπαξε λεφτά από το ταμείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Θρασύτατοι ανήλικοι ληστές πιάστηκαν σε κάμερα ασφαλείας να κλέβουν χρήματα από μάρκετ του Τυρνάβου.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας ένας ανήλικος εισχώρησε ”μπουσουλώντας” όπως φαίνεται σε κατάστημα του Τυρνάβου και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο. Την ίδια στιγμή έξω από το μάρκετ υπήρχε το δεύτερο ανήλικο που παραφυλούσε.

Αμέσως άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Οι ιδιοκτήτες ενημέρωσαν το Α. Τ. Τυρνάβου όπου ξεκίνησε έρευνα. Όμως οι μικροί κλέφτες δεν σταμάτησαν εδώ, αφού σήμερα Πέμπτη επισκέφτηκαν ξανά το κατάστημα για να ξανακλέψουν. Αμέσως, όμως, για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη που φώναξαν την αστυνομία η οποία και τους συνέλαβε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

tirnavospress.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα