Με την ανάλογη τιμή αλλά… διαφορετικά δεδομένης της καταστροφής που υπέστη πέρυσι το προσκύνημά της λόγω κακοκαιρίας Daniel γιορτάστηκε σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου η Αγία Παρασκευή στην Κοιλάδα των Τεμπών. Στη θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος.
Με το πέρας αυτής, ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε διεξοδικά στο θέμα της επισκευής της πεζογέφυρας, εκφράζοντας πικρία για όσους κωλυσιεργούν, ευχαριστώντας όσους συνεργούν και παρακαλώντας σε κάθε περίπτωση ενωμένοι να προχωρήσουμε ώστε σύντομα να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Τόνισε δε, ότι η Ιερά Μητρόπολη έχει υπερβάλει εαυτόν και, αν και η πεζογέφυρα δεν της ανήκει, δεν θα πάψει να ενδιαφέρεται μέχρις ότου αποκατασταθούν τα πράγματα, για να είναι η κοιλάδα των Τεμπών χώρος αναψυχής και πνευματικής ανάτασης κι όχι συνώνυμο συμφορών και δυστυχημάτων.
Τέλος, ευχήθηκε τη χάρη της Αγίας στις οικογένειες όλων και στα καλά τους έργα.

