ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΚοιμήσεως της Θεοτόκου στα Δελέρια: Η εκκλησία που βομβαρδίστηκε...

Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Δελέρια: Η εκκλησία που βομβαρδίστηκε από Τούρκους το 1897 (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας τελέστηκε το απόγευμα στην ιστορική εκκλησία στα Δελέρια σύμβολο της περιοχής με μεγάλη ιστορία αφού συνδέεται με θαύματα πολλά ακόμα και με την σωτηρία του Βασιλιά Γεωργίου του Β κατά τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.

Τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσαν οι ιερείς π. Χαράλαμπος και π. Κωνσταντίνος, παρουσία πλήθους πιστών που προσκύνησε την Παναγία μας και γιορτάζει με ευλάβεια και πολύ χαρά την μεγάλη αυτή ημέρα της Χριστιανοσύνης

DSC 2101

DSC 2105

DSC 2119

DSC 2103

tirnavospress.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα