ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣτο ίδιο έργο θεατές – Απροσπέλαστη για ακόμη μία...

Στο ίδιο έργο θεατές – Απροσπέλαστη για ακόμη μία φορά η επαρχιακής οδός που ενώνει την Ελασσόνα με την Τσαριτσάνη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Απροσπέλαστη για ακόμη μία φορά έγινε η επαρχιακής Οδός 13 στο τμήμα που ενώνει τον οικισμό της Ελασσόνας με τον οικισμό της Τσαριτσάνης (Ομαδικός Αμπελώνας).

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το βράδυ του Σαββάτου, φούσκωσαν ρέματα με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίσει με φερτά υλικά και να διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα του δρόμου μετά το «Καρπούζι» και τους κτηνοτρόφους που διατηρούν ποιμνιοστάσια στην περιοχή να βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές μετρώντας τις πληγές τους.

Από τη σελίδα μας έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πρέπει οι εμπλεκόμενοι φορείς να βρουν άμεσα λύση.

A.N.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα