ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΘλίψη: Πέθανε πρώην πρόεδρος χωριού στην Ελασσόνα

Θλίψη: Πέθανε πρώην πρόεδρος χωριού στην Ελασσόνα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Θλίψη σκόρπισε στη Δολίχη και στην ευρύτερη περιοχή η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου της τοπικής κοινότητας, Παναγιώτη Τσακνάκη σε ηλικία 65 ετών.

Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Δολίχης.

Σε ανάρτηση του ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει: “Η Δολίχη αποχαιρετά τον πρόεδρο της και εμείς ένα πολύ καλό φίλο, τον Παναγιώτη Τσακνάκη.

Χάσαμε έναν φίλο, ένα συνεργάτη, εναν άνθρωπο που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με αγάπη, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση από τη θέση του προέδρου της κοινότητας για τρεις θητείες.

Έχει συνδέσει το όνομα του με την ανάπτυξη του τόπου που γεννήθηκε και αγάπησε τη Δολίχη.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη”.

Α.Ν.

elassona884.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα