ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΚλειστά τα ΚΕΠ το Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου...

Κλειστά τα ΚΕΠ το Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου 2024, εξαιτίας εργασιών συντήρησης από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται πως αύριο, Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2024 και το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2024 τα ΚΕΠ θα παραμείνουν κλειστά, εξαιτίας εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης ασφαλείας των συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και τα δύο Σάββατα (16.11 και 23.11), από τις 5.00 π.μ. ως τις 3 μ.μ., με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η παραγωγική λειτουργία των συστημάτων τα οποία χρησιμοποιούν τα ΚΕΠ για την εξυπηρέτηση αιτημάτων πολιτών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα