ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί κατά το ήμισυ το εισιτήριο...

Λάρισα: Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί κατά το ήμισυ το εισιτήριο των φοιτητών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στη χρηματοδότηση σε ποσοστό 50% του εισιτηρίου της μηνιαίας ή ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών των φοιτητών που σπουδάζουν στις Σχολές της Λάρισας, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, τηρώντας την δέσμευση που είχε αναλάβει τόσο στη συνάντηση με τις επιτροπές των φοιτητών, όσο και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση, με πόρους της Περιφέρειας, του κόστους μετακίνησης των φοιτητών, στο πλαίσιο ενίσχυσης των οικογενειών τους, ιδιαίτερα ενόψει και των ημερών που διανύουμε.

«Επρόκειτο για μία κίνηση που ήθελα να υλοποιήσω από την εποχή που ήμουν Αντιπρύτανης. Έφτασε η ώρα να το κάνω πράξη με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχάλη Σακελλαρίου, τον εκπρόσωπο της Εταιρίας Panoptima Δημήτρη Σακελλαρίου και εκπροσώπους των φοιτητών στο γραφείο του, οι οποίοι και χαιρέτισαν με θέρμη τη σημαντική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφεί η σχετική προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας και Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα