ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΕξαφανίστηκε 33χρονος από τον Βόλο – Η ανακοίνωση από...

Εξαφανίστηκε 33χρονος από τον Βόλο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στον Βόλο καθώς το Σάββατο (28/12/2024) εξαφανίστηκε, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 33χρονος Δημήτρης Χρήστου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του από τον Βόλο στις 30/12/24 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του
Δημήτρη Χρήστου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Δημήτρης Χρήστου έχει ύψος 1,67 μ., είναι 67 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και σκούρου χρώματος φούτερ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

newsit.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα