ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΚοντά στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου η ΔΕΥΑΛ -...

Κοντά στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου η ΔΕΥΑΛ – Συνάντηση της διοίκησης με τον Δήμαρχο Φοινικαίων της Αλβανίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Λάρισας είχε ο Δήμαρχος Φοινικαίων της Αλβανίας, κ.Ρωμαίος Τσάκουλης, εκπροσωπώντας 59 χωριά της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή της Βόρειας Ηπείρου, στη γειτονική χώρα. Ο κ.Τσάκουλης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ, στο πλαίσιο παραλαβής υλικών (υδραυλικά και σωλήνες ύδρευσης), για την αποκατάσταση ζημιών και βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης σε οικισμούς της περιοχής, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, κ.Κώστας Αργυρόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής, κ.Δημήτρης Σαββοργινάκης, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Λάρισας, κ.κ. Οδυσσέας Μπόρος και κ.Γιάννης Νταγιάκας. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ.Αργυρόπουλος προσέφερε στον Δήμαρχο Φοινικαίων το βιβλίο με την ιστορία της ΔΕΥΑΛ, με αφορμή και τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της δημοτικής επιχείρησης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα