ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΘύμα πλεκτάνης Λαρισαία - Πώς της πήραν 50.000 ευρώ

Θύμα πλεκτάνης Λαρισαία – Πώς της πήραν 50.000 ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, απατεώνες χρησιμοποιούν τη μέθοδο να προκαλούν τηλεφωνικά ταραχή, συνήθως σε ηλικιωμένους, λέγοντάς τους ψέματα ότι ο γιος ή η κόρη τους προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και βρίσκεται σε δεινή θέση από την οποία θα βγει αν “πληρωθούν” χρήματα στους σωστούς αποδέκτες.

Αυτή τη φορά, την περασμένη Δευτέρα, θύμα ήταν 75χρονη γυναίκα που κατοικεί στη Λάρισα και η οποία πείστηκε από τους απατεώνες, δίνοντάς τους 50.000 ευρώ, που είχε στο σπίτι.

Ο επιτήδειος την κάλεσε στο τηλέφωνο υποδυόμενος αστυνομικό και ισχυριζόμενος ότι η κόρη της είχε σκοτώσει με το αυτοκίνητο ένα κορίτσι. Στο βάθος της τηλεφωνικής γραμμής ακουγόταν, μάλιστα, μια γυναίκα να κλαίει και να ζητά βοήθεια απ’ τη μητέρα της.

Η 75χρονη τα έχασε, ταράχτηκε και παρέδωσε στον θρασύτατο απατεώνα, που πήγε στο σπίτι της, 50.000 ευρώ.

Όταν, αργότερα, διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα απάτης, απευθύνθηκε στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα