ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤέμπη: Τρίτο Πάσχα χωρίς τους αγαπημένους τους - «Η...

Τέμπη: Τρίτο Πάσχα χωρίς τους αγαπημένους τους – «Η καρδιά μου χθες ήταν μισή»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Δάκρυα και οδύνη στο σημείο του εγκλήματος στα Τέμπη ανήμερα του Πάσχα. Για τρίτη χρονιά 57 οικογένειες δεν έκαναν Ανάσταση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στο σημείο της τραγωδίας συγκεντρώθηκαν συγγενείς θυμάτων αποτίοντας φόρο τιμής στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν άδικα.

Αφήνοντας καντηλάκια και λουλούδια έκαναν, για ακόμη μια φορά, έκκληση για απονομή δικαιοσύνης και δικαίωση των οικείων τους.

«Η καρδιά μου χθες ήταν μισή. Κοιτούσα πάνω στον ουρανό για να της πω Χρόνια Πολλά, μήπως και μου απαντήσει ή με βλέπει από ψηλά. Κι όμως, ένιωθα ότι εκεί ψηλά δεν έχουν χαλαρώσει οι ψυχές τους, νιώθω ότι μας κρατούν μούτρα για αυτό που εμείς οι μανούλες, τα τελευταία δύο χρόνια, να βάλουν κάποιον στην φυλακή» είπε η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα.

newsbreak.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα