ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΆγριος ξυλοδαρμός προέδρου χωριού του Δήμου Τυρνάβου από κτηνοτρόφο

Άγριος ξυλοδαρμός προέδρου χωριού του Δήμου Τυρνάβου από κτηνοτρόφο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Επίθεση εναντίον του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Δέντρων εξαπέλυσε σήμερα το μεσημέρι κτηνοτρόφος της περιοχής όταν ομάδα μελών της πολεοδομίας Τυρνάβου και της κοινότητας Δέντρων επισκέφθηκε την περιοχή για να διαπιστώσει πιθανές καταπατήσεις που φέρεται να έκανε ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος.

Παράλληλα με τη σφοδρή επίθεση σε βάρος του προέδρου της κοινότητας, όπως καταγγέλθηκε, επίθεση δέχθηκαν και οι δύο υπάλληλοι της πολεοδομίας που τράπηκαν σε φυγή φοβούμενοι μην δεχτούν και αυτοί επίθεση.

Με αφορμή την επίθεση ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου που έσπευσαν στο σημείο για να επιληφθούν του θέματος.

paidis.com

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα