ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤαυτοποιήθηκαν δύο άτομα στον Βόλο για το επεισόδιο με...

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα στον Βόλο για το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό 18χρονου που φορούσε φανέλα της ΑΕΛ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ταυτοποιήθηκαν, από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, τα στοιχεία δύο ημεδαπών, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για την εμπλοκή τους σε επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα στον Βόλο.

Το περιστατικό αφορούσε ξυλοδαρμό ενός 18χρονου φοιτητή, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση από παρέα περίπου 15 ατόμων με οπαδικά κίνητρα.

Ο 18χρονος φοιτητής από τον Τύρναβο που φορούσε φανέλα της ΑΕΛ, μαζί με την παρέα του, ακόμη επτά άτομα, μετέβησαν σε γηπεδάκια της Νέας Ιωνίας για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ξαφνικά, παρέα 15, περίπου, ατόμων με ΙΧ και μηχανάκια έφτασαν έξω από το γήπεδο και φορώντας κράνη και κουκούλες ξεκίνησαν να δέρνουν την παρέα, η οποία μόλις είχε τελειώσει το παιχνίδι και περίμενε το αστικό λεωφορείο για να φύγει.

Οι κρανοφόροι επιτέθηκαν κατά κύριο λόγο στον 18χρονο που φορούσε τη φανέλα της γειτονικής ομάδας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με κακώσεις στο πρόσωπο και εκδορές.

Στους υπόλοιπους της παρέας καταφέρθηκαν μώλωπες και οι φοιτητές μεταφέρθηκαν, επίσης, στο Αχιλλοπούλειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα