ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΘρήνος στην Ελασσόνα για τον 48χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας και...

Θρήνος στην Ελασσόνα για τον 48χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας και πατέρα δύο παιδιών – Σήμερα η κηδεία του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Θλίψη στην περιοχή της Ελασσόνας για την απώλεια του Χρήστου Κουρδή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών και διατηρούσε γνωστό café (Μουσική Σκηνή) στην Ελασσόνα. Αγαπητός στην περιοχή και χαμηλών τόνων, άπαντες είχαν να πουν κάτι καλό για εκείνον.

Ο άτυχος Χρήστος υπέστη πριν λίγες ημέρες εγκεφαλικό κάνοντας τις διακοπές του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίο, όπου και τελικά δεν άντεξε και κατέληξε.

Η κηδεία του Χρήστου Κουρδη θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 13:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσώνος (η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12:00 το πρωί).

Καλούνται οι συγγενείς και φίλοι να προσέλθουν για να συνοδεύσουν την εκφορά.

elassonanews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα