ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΟΠΕΚΕΠΕ: Αγρότες ''βάφτισαν'' το σιτάρι… πατάτα στην Κάρλα και...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγρότες ”βάφτισαν” το σιτάρι… πατάτα στην Κάρλα και έλαβαν επιδότηση ύψους 2 εκατ. ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στο «φως» έρχονται σημαντικά στοιχεία σχετικά με την παράνομη δράση επιτήδειων αναφορικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίοι φέρονται να αξιοποίησαν ευρωπαϊκά κονδύλια για καλλιέργειες που δεν υπήρχαν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το OPEN, στη Θεσσαλία, στην περιοχή της λίμνης Κάρλα, αγρότες δήλωσαν 800 στρέμματα με βαμβάκι και σιτάρι ως καλλιέργειες πατάτας, προκειμένου να λάβουν παράνομα επιδοτήσεις και πράγματι, έλαβαν επιδότηση ύψους 2 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κάρλα δεν έχει καλλιεργηθεί ποτέ η πατάτα.

Παράλληλα, τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων στη βιολογική μελισσοκομία δείχνουν ότι οι μισές από τις κυψέλες που δηλώθηκαν για το 2025 είναι «φαντάσματα», δηλαδή δεν υφίστανται στην πραγματικότητα.

parapolitika.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα