ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Πέθανε η θρυλική Σούλα

Λάρισα: Πέθανε η θρυλική Σούλα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε η Χρυσούλα «Σούλα» Αλευρίδου, μια από τις πιο χαρακτηριστικές και αναγνωρίσιμες προσωπικότητες της Λάρισας.

Συνδέθηκε άμεσα με τη νυχτερινή και επιχειρηματική ιστορία της πόλης, καθώς για πολλά χρόνια υπήρξε ιδιοκτήτρια του γνωστού «Οίκου Εποχής», ενός χώρου που άφησε έντονο κοινωνικό αποτύπωμα και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για γενιές Λαρισαίων. Παρά τη φύση της δραστηριότητάς της, δεν δίστασε να έχει δημόσια παρουσία και να συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και χορηγικές πρωτοβουλίες, στηρίζοντας δράσεις της τοπικής κοινότητας.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα  Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 12:00μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα