ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈλληνες από το Σικάγο και Γεωργάτος για την ΑΕΛ;...

Έλληνες από το Σικάγο και Γεωργάτος για την ΑΕΛ; – Μια φημολογία και μια διάψευση!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Η Παναχαϊκή βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς καλείται να αποφασίσει σε ποιον ή ποιους θα δώσει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματς.

Η τάση και μία πρώτη επιθυμία φυσικά υπάρχουν, αφού η πρόθεση είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία με την πλευρά του Τάσου Παπαδόπουλου. Ωστόσο, οι ώρες περνούν και υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει παρότι τα πάντα είναι προχωρημένα.

Μέσα σε όλα έχει προκύψει και το ενδιαφέρον από τους Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο Σικάγο οι οποίοι και αυτοί ανεπίσημα κάνουν σχεδιασμό, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι εφόσον αναλάβουν τα ηνία.

Το όνομα του Γρηγόρη Γεωργάτου για το πόστο του τεχνικού διευθυντή προέκυψε από πληροφορίες του περιβάλλοντος των Ελληνοαμερικανών, ωστόσο οι ίδιοι διέψευσαν ένα τέτοιο σενάριο. Το ρεπορτάζ του monobala.gr πάντως πάει με την παροιμία όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά για την περίπτωση του παλαίμαχου διεθνή μπακ. Βέβαια όλα είναι θεωρητικά στην παρούσα φάση από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει παραχωρηθεί σε αυτή την πλευρά.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι διέψευσαν επίσης τα σενάρια που τους ήθελαν να ασχολούνται με την αγορά της ΑΕΛ Novibet. Επίσης αυτή η διαρροή έγινε από το περιβάλλον τους, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον. «Μόνο η Παναχαϊκή μας ενδιαφέρει», λένε τις τελευταίες ώρες οι τρεις που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να μπουν στην Παναχαϊκή.

monobala.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα