ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑΕΛ: Ποιος πλήρωσε τον οδηγό;

ΑΕΛ: Ποιος πλήρωσε τον οδηγό;

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Του Σωτήρη Κέλλα

Για την εξόφληση μιας οφειλής ύψους 10.000 ευρώ που αφορούσε τον οδηγό του πούλμαν της ομάδας ξέσπασε χθες ξαφνικά διαμάχη μεταξύ της νυν διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και της πρώην, αφού η δεύτερη υποστήριξε ότι αυτή προχώρησε σε εξόφληση και όχι η πρώτη. Παράλληλα γίνεται αναφορά από την πρώην διοίκηση ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση!

Συγκεκριμένα χθες τον πρωί η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση υποστήριξε ότι ξόφλησε χρέη της προηγούμενης διοίκησης, αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τακτοποιήθηκαν πλήρως όλες οι παλαιές οικονομικές εκκρεμότητες της απελθούσας διοίκησης προς τον οδηγό του πούλμαν της ομάδας μας, Σωτήρη Γιαννακό.

Υπηρέτησε την ΑΕΛ με συνέπεια και αφοσίωση, μεταφέροντας με ασφάλεια τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο σε κάθε αποστολή. Ήταν αυτονόητη υποχρέωσή μας να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο όπως του αξίζει».

Μια σημαντική διευκρίνιση προκύπτει μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet σχετικά με την εξόφληση, όπως αναφέρει, «όλων των παλαιών οικονομικών εκκρεμοτήτων της απελθούσας διοίκησης» προς τον οδηγό του πούλμαν της ομάδας, Σωτήρη Γιαννακό.

Η προηγούμενη διοίκηση αντέδρασε και σε μέσο μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων της φιλοξένησε τον οδηγό του πούλμαν που είπε ότι ξοφλήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση και όχι από τη νυν, δηλώνοντας έκπληξη από τα γραφόμενα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, συνεργάζεται με την προηγούμενη διοίκηση τα τελευταία 18 χρόνια, γεγονός που, όπως σημειώνει, καθιστά τη μεταξύ τους σχέση διαχρονική και επαγγελματικά άριστη.

Σαν να μη έφθανε αυτό, η προηγούμενη διοίκηση, με δεδομένο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών, διαμαρτύρεται και για ρύθμιση των χρεών σε δόσεις που επιχειρεί η νυν διοίκηση.

Για πρώτη φορά έγινε και αναφορά για μη ολοκλήρωση της μεταβίβασης από την πρώην διοίκηση.

Η ανταπάντηση της νυν διοίκησης ήρθε με νέα ανακοίνωση εξόφλησης του πρώην τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα που αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την πλήρη εξόφληση των οφειλών της απελθούσας διοίκησης προς τον Ιταλό προπονητή Τζιανλούκα Φέστα. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διαδικασία και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

eleftheria.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα