ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑAνεξέλεγκτα άλογα δυσκολεύουν την ζωή κατοίκων σε χωριό της...

Aνεξέλεγκτα άλογα δυσκολεύουν την ζωή κατοίκων σε χωριό της Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία αλόγων κατά μήκος του δρόμου Μεγ. Ελευθεροχωρίου – Γρυζάνου. Πολλοί από αυτούς εξέφρασαν τον προβληματισμό τους μέσα από το Ράδιο Ελασσόνα 88.4, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη.

Το τελευταίο διάστημα σημειώθηκαν δύο τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, σε έναν δρόμο που χρησιμοποιείται καθημερινά από πολλούς κατοίκους της περιοχής. Οι συχνές εμφανίσεις αλόγων στην οδό αποτελούν σοβαρό κίνδυνο, με τα περιστατικά να αυξάνονται και τους πολίτες να εκφράζουν φόβους για την ασφάλειά τους.

Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση επέμβαση των αρμοδίων αρχών, με αυστηρότερη παρακολούθηση του δρόμου, αλλά και μέτρα περιορισμού των ζώων, ώστε να αποτραπούν νέα ατυχήματα και να διασφαλιστεί η ομαλότητα στην καθημερινή μετακίνηση.

Α.Ν.

elassona884.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα