Μια οικογενειακή τραγωδία βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών μετά τον θάνατο μιας μητέρας και των τριών μικρών παιδιών της στο σπίτι τους στη Μελβούρνη.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι και βρήκαν τις σορούς της 42χρονης και των τριών παιδιών: ένα 3χρονο αγόρι και δύο κοριτσιών 5 και 7 ετών.

Ο 48χρονος σύζυγος και πατέρας κάλεσε τις Αρχές στο σημείο. Ο αναπληρωτής αστυνομικός Επίτροπος Μπομπ Χιλ ανέφερε πως ο άντρας βοηθάει στις έρευνες της αστυνομίας και τόνισε πως η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη και πως «είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε εικασίες».

Οι ερευνητές δεν πιστεύουν πως άλλα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση, σύμφωνα με το abc.net.au. «Ο πατέρας βοηθάει στις έρευνές μας. Δεν πρέπει όμως να βγάζουμε συμπεράσματα σε αυτό το στάδιο για την ενοχή του. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά άδικο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η αστυνομία μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ιστορικό βίας στην οικογένεια.

Η ξαφνική απώλεια 4 ζωών σε μια οικογένεια «είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή», δήλωσε ο αστυνομικός Μαρκ Γκάλιοτ. «Η υπόθεση θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο, στην ευρύτερη οικογένεια και στην κοινότητα, τη γειτονιά και όλους όσους εμπλέκονται.

newsbeast.gr