ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΔιαμαρτυρία αμυγδαλοπαραγωγών της Ελασσόνας – Ζητούν επίσπευση στις εκτιμήσεις...

Διαμαρτυρία αμυγδαλοπαραγωγών της Ελασσόνας – Ζητούν επίσπευση στις εκτιμήσεις ζημιών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Την επίσπευση των διαδικασιών για την εξέταση των αιτήσεων που έχουν καταθέσει στον ΕΛΓΑ το 2023 για αποζημιώσεις, ζητούν αμυγδαλοπαραγωγοί του Δήμου Ελασσόνας, που βρέθηκαν σήμερα έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα προκειμένου να αποζημιωθούν.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της τοπική κοινότητας Αμουρίου του Δήμου Ελασσόνας Θανάσης Καραγιάννης, και εμφανώς απογοητευμένος τόνισε ότι «σήμερα ενημερωθήκαμε  πως οι αιτήσεις μας είναι στο ράφι και θα εξεταστούν όταν βρεθεί το προσωπικό». Ο κ. Καραγιάννης εξήγησε ότι οι αμυγδαλοπαραγωγοί είναι οικονομικά εκτεθειμένοι απέναντι προς όλους.

Όπως τόνισαν οι αμυγδαλοπαραγωγοί οι διαμαρτυρίες αφορούν αιτήσεις που έκαναν το 2023, λόγω του παγετού τη στιγμή που και φέτος η παραγωγή είναι μειωμένη λόγω και του παρατεταμένου καύσωνα, όπως και οι τιμές για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα