ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΔήμος Τεμπών: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο

Δήμος Τεμπών: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο που αφορά στην αποκατάσταση τμημάτων ασφαλτικού οδοστρώματος στις θέσεις βλαβών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Τεμπών, με στόχο την εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων.

Η σύμβαση, συνολικού ποσού 72.738 ευρώ υπογράφηκε μεταξύ της ΔΕΥΑ Τεμπών και της αναδόχου εταιρείας, ενώ το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από πόρους της ΔΕΥΑ Τεμπών. Το έργο κρίθηκε αναγκαίο, καθώς η ΔΕΥΑ Τεμπών δεν διαθέτει τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό και το κατάλληλο εργατοτεχνικό προσωπικό για την εκτέλεση των συγκεκριμένων εργασιών. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η ανάθεση του έργου σε εξειδικευμένο ανάδοχο, ο οποίος θα προχωρήσει στην κατασκευή των απαιτούμενων αποκαταστάσεων με βάση τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνικά πρότυπα και υλικά.

Η παρέμβαση αυτή θα συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και στη διασφάλιση της ποιότητας του οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου Τεμπών.

«Η Δ.Ε.Υ.Α Τεμπών δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών και στη διατήρηση ενός λειτουργικού και ποιοτικού οδικού δικτύου. Με τη σημερινή υπογραφή προχωρούμε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, αποκαθιστώντας τις φθορές που προκύπτουν από απαραίτητες επεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Τεμπών, κ. Γ. Μανώλης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα