ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΔυστύχημα στα Τέμπη: Πραγματογνώμονας με εκπαιδευμένους σκύλους αναζητά DNA...

Δυστύχημα στα Τέμπη: Πραγματογνώμονας με εκπαιδευμένους σκύλους αναζητά DNA στα βαγόνια του τρένου (BINTEO)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Τα βαγόνια του μοιραίου επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία τα μεσάνυκτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ανθρώπων, έχουν μεταφερθεί σε περιφραγμένο χώρο σε αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, ειδικός πραγματογνώμονας, συνοδευόμενος από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, θα εισέλθουν στον χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια προκειμένου να ερευνήσουν την ύπαρξη DNA των θυμάτων της τραγωδίας, ώστε να γίνει συμπληρωματική ταυτοποίησή τους. Η διαδικασία πραγματοποιείται μετά από αίτημα συγγενών. Υπενθυμίζεται πως για μία γυναίκα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα γενετικό υλικό.
Οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών επιδιώκουν να συνεχιστεί η έρευνα

Οι συγγενείς επιδιώκουν να συνεχιστεί η έρευνα, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες έγινε δειγματοληψία υλικού και στον τόπο της τραγωδίας.

Ο διευθύνων της Εισαγγελία Πλημμελειοδικών κ. Τζαμαλής, διέταξε την συνέχιση της προκαταρκτικής έρευνας, όσον αφορά μήνυση που έχουν καταθέσει οικογένειες των θυμάτων, σχετικά με την αποκατάσταση του χώρου του δυστυχήματος και την απομάκρυνση των συντριμμιών.

ΒΙΝΤΕΟ

ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα