ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΕυχαριστήριο προς τον Dr Βασίλειο Α. Λαχανά, Χειρούργο Ωτορινολαρυγγολόγο...

Ευχαριστήριο προς τον Dr Βασίλειο Α. Λαχανά, Χειρούργο Ωτορινολαρυγγολόγο – κεφαλής και Τραχήλου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Dr Βασίλειο Α. Λαχανάς, Χειρούργο Ωτορινολαρυγγολόγο – κεφαλής και Τραχήλου για την επιστημονοσύνη και την υπευθυνότητα που επέδειξε στην επέμβαση θυρεοειδούς που πραγματοποίησε σε άτομο της οικογένειάς μου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την άριστη επιστήμονα Αργυρώ Πετσίτη γιατρό αναισθησιολόγο που συμμετείχε στην επέμβαση καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας της ΩΡΛ του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για την άψογη φροντίδα τους. Είναι πράγματι από εκείνα τα άτομα που τιμούν το λειτούργημά τους.

Με εκτίμηση Βαγγέλης Αδαμόπουλος

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα