ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΈκανε όπισθεν στην αυλή και τραυμάτισε την γιαγιά

Έκανε όπισθεν στην αυλή και τραυμάτισε την γιαγιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Υπό την επήρεια κάνναβης διαπιστώθηκε πως ήταν ο 31χρονος οδηγός στα Ψαχνά Ευβοίας ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μία 84χρονη γυναίκα.

Το ατύχημα συνέβη σε αυλή μονοκατοικίας τη στιγμή που ο 31χρονος έκανε όπισθεν δίχως καν να αντιληφθεί ότι πίσω από το αυτοκίνητο υπήρχε άνθρωπος.

Όπως μεταδίδει το eviathema.gr, στο πλαίσιο της προανάκρισης, δόθηκε παραγγελία για τη λήψη δειγμάτων αίματος.

Ειδικότερα, στο δείγμα αίματος του οδηγού εντοπίστηκε το κύριο δραστικό συστατικό που περιέχεται στα προϊόντα της κάνναβης. Η επίδραση της συγκεκριμένης ουσίας αλλοιώνει τα αντανακλαστικά και την ικανότητα αντίληψης, γεγονός που εξηγεί τον επικίνδυνο ελιγμό σε έναν περιορισμένο χώρο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί επικίνδυνης οδήγησης.

enikos.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα