Ήρθε η ώρα να το «πάρουμε ζεστά» και να ζεσταθούμε οικονομικά! Μόνο για λίγες μέρες, όλα τα κλιματιστικά με χάρισμα τον ΦΠΑ 24%, σας περιμένουν στο μεγαλύτερο υπερκατάστημα στη Θεσσαλία! Χάρισμα ο ΦΠΑ σε όλα τα κλιματιστικά και δωρεάν τοποθέτηση!

Και αυτό το χειμώνα, το μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας, γίνεται ο νούμερο ένα προορισμός για τις μεγάλες προσφορές στα κλιματιστικά και θερμαντικά για ζέστη και οικονομία!

Για λίγες μέρες, επωφεληθείτε κι εσείς από τις μεγάλες προσφορές και επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία όλων των επώνυμων εταιριών, κλιματιστικά και θερμαντικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, πάντα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Ό,τι τελευταίο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη τεχνολογία, είναι εδώ! Κλιματιστικά όλων των επώνυμων εταιριών inverter, ενεργειακής κλάσης έως Α+++, για μέγιστη απόδοση, ασύγκριτη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και μείωση του κόστους συντήρησης και προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και με λειτουργία Wi Fi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από απόσταση, όλα διατίθενται με χάρισμα τον ΦΠΑ 24% αλλά και με δωρεάν τοποθέτηση! Μάλιστα, υπάρχουν πολλές επιλογές σε κλιματιστικά με 10ετή εγγύηση σε όλα του τα μέρη, χωρίς ψιλά γράμματα!

Όποιο κλιματιστικό και αν επιλέξετε σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό της Electronet Β.Κ. Καζάνα, είναι ετοιμοπαράδοτο και οι έμπειροι, πιστοποιημένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την άμεση και εγγυημένη τοποθέτησή του.

Electronet Β.Κ.Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, Ανοιχτά Τρίτη και Πέμπτη έως τις πέντε