Είτε έχετε εδώ και καιρό το δικό σας γραφείο και θέλετε να το ανανεώσετε είτε δημιουργήσατε πρόσφατα ένα και θέλετε να το επιπλώσετε, το μόνο σίγουρο είναι πως τα σωστά έπιπλα γραφείου μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Τόσο σε ό,τι αφορά την παραγωγικότητα των υπαλλήλων, όσο και σε ό,τι αφορά την εντύπωση που κάνει η επιχείρησή σας στους επισκέπτες της. Αλλά πόσο σίγουροι είστε πως επιλέγετε σωστά;

Η αλήθεια είναι πως η επιλογή των σωστών επίπλων δεν είναι και τόσο απλή διαδικασία. Και υπάρχουν ορισμένα λάθη τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε.

1. Το να βάλετε πάνω από όλα το στυλ των επίπλων

Πρέπει να αποφύγετε να βάλετε πάνω από όλα το στυλ των επίπλων. Ναι, είναι πολύ σημαντικό τα έπιπλα γραφείου που θα επιλέξετε να είναι καλαίσθητα, ώστε να δίνουν το κάτι παραπάνω στη συνολική εικόνα της επιχείρησής σας. Ανακαλύψτε μοντέρνα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδη και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα στο γραφείο σας. Ωστόσο, σκεφτείτε πως τόσο εσείς όσο και οι υπάλληλοί σας θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτά τα έπιπλα καθημερινά. Θα κάθεστε για πολλές ώρες στα γραφεία σας. Επομένως, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση στο να είναι άνετα και ανθεκτικά. Αν μπορείτε, θα ήταν καλό να τεστάρετε τα έπιπλα πριν τα αγοράσετε, για να δείτε κατά πόσο σας βολεύουν.

2. Το να πάρετε μια βιαστική απόφαση

Αποφύγετε το να πάρετε μια βιαστική απόφαση, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα το μετανιώσετε στην πορεία. Θα πρέπει να μετρήσετε το διαθέσιμο χώρο που υπάρχει στο γραφείο σας, να λάβετε υπόψη το ύφος και την κουλτούρα της επιχείρησής σας, αλλά και πόσα έπιπλα θα χρειαστείτε και γιατί. Έτσι, θα μπορέσετε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το τι είναι απαραίτητο και τι όχι, αλλά και σχετικά με το στυλ που θέλετε να έχει ο ολοκληρωμένος χώρος.

3. Το να μην ακούσετε τους υπαλλήλους σας

Είναι σημαντικό να μην κάνετε το λάθος να μην ακούσετε τους υπαλλήλους σας, αν κάνετε μια ανανέωση στον ήδη υπάρχοντα χώρο. Σκεφτείτε πως περνούν τη μισή ημέρα τους στο γραφείο, επομένως θα ήταν καλό να έχουν άποψη για τη διαμόρφωση του χώρου. Ή, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά τα έπιπλα, προκειμένου να επιλέξετε όσα τους βολεύουν και τους βοηθούν να είναι πιο παραγωγικοί.

4. Το να μην σκεφτείτε την ανάπτυξη της επιχείρησης

Αν έχετε μια startup, το να μην σκεφτείτε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μελλοντικά, δεν θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστές επιλογές σε ό,τι αφορά την επίπλωση του χώρου. Μπορεί αυτήν τη στιγμή να έχετε μόνο τρεις υπαλλήλους, αλλά τι θα κάνετε όταν ξαφνικά θα έχετε τριάντα; Επιλέξτε έπιπλα κατάλληλου μεγέθους, βασισμένοι στο πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχατε εξαρχής περισσότερους υπαλλήλους.