ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΕπιτυχής ολοκλήρωση έργου 1ης φάσης ψηφιακών υπηρεσιών Επιμελητηρίου Λάρισας

Επιτυχής ολοκλήρωση έργου 1ης φάσης ψηφιακών υπηρεσιών Επιμελητηρίου Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται η επιτυχής ολοκλήρωση της 1ης φάσης των νέων ψηφιακών Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου. Αφορά στην απαρχή μιας ολοκληρωμένης υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία σταδιακά δύναται να προσφέρει ψηφιακές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις μέλη μας, απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα, η 1η ολοκληρωμένη ψηφιακή υπηρεσία αφορά στη θεώρηση του Πιστοποιητικού Καταγωγής και άλλων εξαγωγικών εντύπων, μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-chamber. Οι εξαγωγείς πλέον κάνουν αποκλειστικά χρήση της νέας δυνατότητας εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και αποφεύγοντας την προσκόμιση πλήθους χαρτιών και αποδεικτικών πληρωμών στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Παράλληλα, η Υπηρεσία ΓΕΜΗ και το Μητρώο του Επιμελητηρίου έχουν την τιμή να θεωρούνται σήμερα από τις πιο άμεσες, σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, σε ό,τι αφορά στους χρόνους έκδοσης πιστοποιητικών. Συγκεκριμένα, έχουν εκδοθεί από 1/1/2025 έως και 18/6/2025 3.314 πιστοποιητικά από την Υπηρεσία του ΓΕΜΗ Λάρισας και 962 πιστοποιητικά από το Μητρώο του Επιμελητηρίου.

Ταυτόχρονα, έχει ενεργοποιηθεί η συνεχής ενημέρωση των επιχειρήσεων με email, τα οποία αφορούν σε σημαντικά επιχειρηματικά ζητήματα με έμφαση σε θέματα ενημέρωσης, προσφορών-ζητήσεων και συνεργασιών με χώρες του εξωτερικού.

Εν κατακλείδι, ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι πραγματικότητα στο Επιμελητήριο Λάρισας προς όφελος των επιχειρήσεων μελών μας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα