Ο καιρός άνοιξε, τα μέτρα χαλάρωσαν και επιτέλους μπορείς να απολαύσεις με την παρέα σου ποιοτικό φαγητό σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στην πλατεία Αβέρωφ στη Λάρισα. Το αγαπημένο food spot της περιοχής ακούει στο όνομα «Η Γωνία» και θα βρείτε άψογη εξυπηρέτηση, μοναδική ποιότητα στο φαγητό και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Η ψησταριά «Η Γωνία» θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία από κρέατα στη σούβλα, πιάτα της ώρας όπως χειροποίητα σουβλάκια και μπιφτέκια, παιδάκια αρνίσια και πρόβεια αλλά και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου!

Οι αγνές πρώτες ύλες και οι χειροποίητες παρασκευές συνδυάζονται για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στο πιάτο σας ενώ τα εκλεκτά κρέατα ψήνονται την ώρα της παραγγελίας και τα λαχανικά κόβονται εκείνη τη στιγμή για να απολαύσεις τη φρεσκάδα και τη δροσιά τους!

Αν πάλι θέλεις να απολαύσεις το φαγητό σου στην άνεση του σπιτιού σου η ψησταριά «Η Γωνία» έχει προνοήσει και για αυτό, μπορείς να παραγγείλεις ότι τραβάει η όρεξη σου από τις 17:00 – 00:00

Facebook: Ψησταριά Γωνία
Διεύθυνση: Αμμοχώστου 2 Πλατεία Αβέρωφ Λάρισα
Τηλέφωνο 2410 660 100
697 17 19 936