Συνεχίζοντας τις πετυχημένες συναυλίες, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2026, η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει μία ακόμη συναυλία το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 21.00 στο λιμάνι του Αγιοκάμπου, με ελεύθερη είσοδο, με την Μελίνα Ασλανίδου.
Η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη την όμορφη διαδρομή της στο σύγχρονο Ελληνικό Τραγούδι. Από τις μικρές σκηνές προς τους συναυλιακούς χώρους, η πορεία της υπήρξε πάντα δυναμική όσο ποιοτική.
Συνεργάστηκε με μια μεγάλη ομάδα σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών της μουσικής σκηνής και είναι η ενεργή γέφυρα ανάμεσα στην προηγούμενη και στην επόμενη γενιά καλλιτεχνών του τραγουδιού, πολλές φορές παρεμβαίνοντας ουσιαστικά και στο τηλεοπτικό διαγωνιστικό περιβάλλον
αξιολόγησης νέων ταλέντων.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιλέγει τον Αγιόκαμπο για την φιλοξενία της συναυλίας της Μελίνας Ασλανίδου. Ο Αγιόκαμπος κι όλες οι γειτονικές παραλίες αποτελούν σημείο συνάντησης των καλοκαιρινών διακοπών τόσο των Θεσσαλών όσο και πολλών τουριστών, με εξαιρετική ποιότητα ακτών, φυσικού περιβάλλοντος και υπηρεσιών.


