ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής την επόμενη...

Λάρισα: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής την επόμενη Πέμπτη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Λάρισας, που συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ., είναι τα εξής:

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
1. Κρίκης Πέτρος, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση΄΄: «Οι  εργαζόμενοι του Δήμου στον απόηχο της ψήφισης του ΄΄Νέου Κώδικα Τοπικής  Αυτοδιοίκησης΄΄».
2. Παναγιώτου Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Λαϊκή  Συσπείρωση΄΄: «Αποτελέσματα και κατάσταση προσεισμικού ελέγχου σχολικών  μονάδων».
3. Δεληγιάννης Δημήτριος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Συμπαράταξη  Λαρισαίων΄΄: «Εξελίξεις για την αξιοποίηση του οικοπέδου του πρώην ΙΚΑ».
4. Σούλτης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης΄΄Συμπαράταξη  Λαρισαίων΄΄: «Σχέδια της ΓΑΙΟΣΕ για την αξιοποίηση της περιοχής του  Σιδηροδρομικού Σταθμού και διεκδικήσεις του Δήμου».
5. Μαβίδης Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης΄΄Συμπαράταξη  Λαρισαίων΄΄: «Η λειτουργία και το μέλλον του Τελωνείου Λάρισας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα