Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά, καθώς και τις μεγαλύτερες ηλικίες, οι οποίοι παρευρέθηκαν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση ZUMBA COLOUR PARTY, υπό την καθοδήγηση της Zumba Instructor κας Νατάσας Αλεξάνδρου.

Μικροί και μεγάλοι, νέοι και παιδιά, διασκέδασαν με την ψυχή τους και χόρεψαν σε ρυθμούς ZUMBA!
Στη συνέχεια, διασκέδασαν με τις χρωματιστές σκόνες υπό τη συνοδεία της μουσικής.

Κέφι, χορός, διασκέδαση, βουτιές, χρώμα και πολλά πολλά χαμόγελα “χρωμάτισαν” τον καλοκαιρινό ουρανό!
Μία όμορφη ανάμνηση και μία υπόσχεση για αντάμωση και του χρόνου!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Μεσάγγαλα, στη θέση “Καράβια”, το Σάββατο 5 Αυγούστου. Διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών-Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. στα πλαίσια του προγράμματος “Με Θέα το Αιγαίο”.

Την υγειονομική κάλυψη είχε η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργος Νικολάου, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. ανέφερε:
“αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο εσάς και τα παιδιά σας που παρευρίσκεστε εδώ σήμερα. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος για την τόσο μεγάλη συμμετοχή! Ως δημοτική Αρχή επιθυμούμε και ενισχύουμε τη συμμετοχή τέτοιων δράσεων και είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι προς τα παιδιά και τις αθλητικές ή μουσικοχορευτικές δραστηριότητες. Ο πολιτισμός και οι διάφορες πολιτιστικές δράσεις συντελούν στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου μας”.

tirnavospress.gr