Ως ένα άτομο με υψηλά κίνητρα και αποφασιστικότητα περιγράφει τον εαυτό της η Νεοϋορκέζα αστυνομικός που χάρισε στον υπαρχηγό της το αισθησιασκό lap danceστο πάρτι που διοργάνωσε το αστυνομικό τμήμα του Μπρονξ για τις γιορτές.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που έγινε viral στο διαδίκτυο; Πρόκειται για την 26χρονη Vera Mekuli, η οποία εντάχθηκε στην υπηρεσία τον περασμένο Φεβρουάριο. Πριν μπει στους κόλπους της αμερικανικής αστυνομίας η Vera Mekuli εργαζόταν ως κτηματομεσίτρια στο Big Apple, γράφει η Daily Mail.

Στο προφίλ της στο LinkedIn, που τώρα έχει διαγράψει, η 26χρονη περιέγραψε τον εαυτό της ως «ένα άτομο με υψηλά κίνητρα και αποφασιστικότητα».

«Τείνω να ακολουθώ αυτό που θέλω και δεν σταματάω μέχρι να το αποκτήσω. Αν είναι να αποτύχω. Προσπαθώ ξανά», έγραφε το βιογραφικό της στο LinkedIn.

v1

«Η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς αποτυχία. Έμαθα σε πολύ νεαρή ηλικία ότι η επιτυχία, ο πλούτος και οι ευκαιρίες δεν σου δίνονται έτσι απλά, αλλά κερδίζονται με σκληρή δουλειά και χρόνο. Έχω αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο που μου έχει έρθει. Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους και πάντα βάζω τους άλλους πάνω από τον εαυτό μου».

Η Mekuli γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρονξ και φοίτησε στο «John Jay College of Criminal Justice».

vera1

Η ίδια μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο δεν έχει βγει δημόσια να μιλήσει ωστόσο στη New York Post μίλησε ο πατέρας της, ο οποίος είπε πως η κόρη του είναι πολύ απογοητευμένη.

«Μου είπε: Μπαμπά, έκανε ένα λάθος: Ντρέπομαι πολύ για αυτό που έκανα. Ντρόπιασα εσάς και την οικογένειά μου», είπε ακόμη και πρόσθεσε πως η κόρη του είναι νέα, ο υπάρχηγός της είναι παντρεμένος και πως θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα.

v4

Ο πατέρας της 26χρονης πρόσθεσε ακόμη πως σκοπεύει να προχωρήσει σε μηνύσεις.

protothema.gr