ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣε δίκη παραπέμπει την υπόθεση των Τεμπών η πρόεδρος...

Σε δίκη παραπέμπει την υπόθεση των Τεμπών η πρόεδρος Εφετών Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Θέμα χρόνου είναι πλέον ο προσδιορισμός της δίκης για την τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, καθώς η πρόεδρος Εφετών της Λάρισας έδωσε σύμφωνη γνώμη στην εισαγγελική πρόταση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μετρά αντίστροφα πλέον ο χρόνος για να προσδιοριστεί η δίκη που αφορά σε 36 μη πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Λάρισας.

Είχε προηγηθεί η πρόταση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας .

Στο δρόμο προς της τελική ευθεία κρίσιμη παράμετρος για τον προσδιορισμό της δίκης ,σύμφωνα με δικαστικές πηγές, είναι ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να μεταφραστεί το κατηγορητήριο στην Ιταλική γλώσσα για τους Ιταλούς κατηγορουμένους της Ηellenic Train.

cnn.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα