ΑρχικήLIFESTYLEΣτέλιος Διονυσίου και Αγνή Καλουμένου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τα...

Στέλιος Διονυσίου και Αγνή Καλουμένου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Και… ήρθαν οι δύο εισ σάρκα μίαν… Σήμερα Τρίτη (10.06.2025) δεν ήταν για τον Στέλιο Διονυσίου και τη σύντροφό του, Αγνή Καλουμένου μια απλή καθημερινή- ήταν η ημέρα όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, ο Στέλιος Διονυσίου και η Αγνή Καλουμένου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία, ενώ μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου ακολούθησε και δεύτερο μιας και πραγματοποίησαν και τη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών τους, παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η αγαπημένη του, επίσης τραγουδίστρια, θέλησαν να κρατήσουν το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ο γνωστός make up artist Δημήτρης Γκίκας που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου, ανήρτησε στο Instagram κάποια βίντεο τόσο από το μυστήριο όσο και από τη δεξίωση που ακολούθησε μετά.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, η νύφη ήταν πολύ εντυπωσιακή και έλαμπε από χαρά στο πλευρό του συζύγου της.

Η γνωριμία του ζευγαριού, που μετρά περίπου 8 χρόνια, ξεκίνησε σε μια audition.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έχει δύο ακόμη παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με τη Μαριλίτα Χατζηβασιλείου.

newsit.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα