ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣτις φυλακές Λάρισας κρατείται εμπλεκόμενος στη Greek Mafia

Στις φυλακές Λάρισας κρατείται εμπλεκόμενος στη Greek Mafia

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στις Φυλακές Λάρισας κρατείται ένας 40χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος σύμφωνα με έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της «Greek Mafia».

O 40χρονος τον περασμένο Νοέμβριο, με αφορμή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για κλοπές, προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις Φυλακές Λάρισας, ενώ αργότερα ταυτοποιήθηκε και το γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με την έρευνα ο 40χρονος φέρεται ως εμπλεκόμενος στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ημεδαπού, στις 3 Ιουλίου 2023 σε αγροτική περιοχή στο Πλατανόδασος Σβορώνου Πιερίας.

Εφημερίδα Ελευθερία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα