ΑρχικήΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕΑΓΓΕΛΙΕΣΘλίψη: Αυτός είναι ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από το...

Θλίψη: Αυτός είναι ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Νεκρός εντοπίστηκε ο 32χρονος Γιάννης Καρατάσος από τη Νέα Αγχίαλο που αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες από την οικογένεια του. Ο νεαρός άνδρας είχε φύγει από το σπίτι για να εκτελέσει αγροτικές εργασίες αλλά δυστυχώς δεν γύρισε ποτέ. Η σορός του Γιάννη Καρατάσου εντοπίστηκε κάτω από ένα αναποδογυρισμένο τρακτέρ.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 32χρονο την Παρασκευή στις 11.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του γονείς, αδέρφια, ανιψιές, αρραβωνιαστικιά, θείους και λοιπούς συγγενείς.

thenewspaper.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα