Σημαντική καθίζηση παρουσιάζει τμήμα του δρόμου της Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Λάρισας στο ύψος των Χαλκιάδων με τις ρωγμές να είναι εμφανής στο οδόστρωμα. Και όλα αυτά μια εβδομάδα μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρσάλων από εκπροσώπους της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής, με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων της περιοχής για την δημιουργία κοινού μετώπου διεκδίκησης που θα απευθυνθεί στο Υπουργείο Υποδομών καθιστώντας αναγκαία την πρωτεραιοποίηση της κατασκευής σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου από την αρχή.

Πρόκειται για τμήμα του δρόμου που πριν από 5 χρόνια είχε υποστεί καθίζηση από τα νερά και είχε υλοποιηθεί η αποκατάσταση του από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, το ίδιο τμήμα του δρόμου αυτή την στιγμή και μετά την κακοκαιρία “Daniel” χειροτερεύει μέρα με την μέρα. Τα οχήματα που διέρχονται από το σημείο κάνουν (ξαφνική) αναπήδηση με αποτέλεσμα να προκύπτει θέμα ασφάλειας.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι μετά τις κακοκαιρίες του Σεπτέμβρη και εργασίες που είχαν πραγματοποιηθεί σε πλευρικά σημεία του οδοστρώματος της ΠΕΟ Φαρσάλων – Λάρισας, τα χώματα συγκεντρώθηκαν και εναποτέθηκαν στον παράδρομο που είχε χρησιμοποιηθεί το 2018 για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Χθες, η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκτελούσε εργασίες διαγράμμισης κατά μήκος της Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λάρισας.

Εφημερίδα Ελευθερία – Γ.Γ.