ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣτον Άρειο Πάγο το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα...

Στον Άρειο Πάγο το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη – Κόκκαλης: «Να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι ανεξαιρέτως»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε σήμερα Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το πόρισμά του στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από τους βουλευτές και μέλη της Επιτροπής: Βασίλη Κόκκαλη, εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διονύση Καλαματιανό, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Παιδείας και Γιάννη Σαρακιώτη, συντονιστή ΕΠΕΚΕ.

Σε δήλωση του ο κ. Κόκκαλης τόνισε τα εξής: «Καταθέσαμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή, να συμπεριληφθεί στην δικογραφία και να αξιολογηθεί. Έχουμε εντοπίσει ποινικές ευθύνες στον κ. Καραμανλή, ζητούμε την άρση της βουλευτικής ασυλίας με ερμηνευτική δήλωση από όλη τη Βουλή προκειμένου να πάνε στην δικαιοσύνη τον υπαίτιο. Έχουμε εντοπίσει ποινικές ευθύνες στον κύριο Καραμανλή και στον κύριο Τριαντόπουλο, ζητούμε την ποινική διερεύνηση και για όλους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα