ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΓιώργος Μανώλης: Ο Δήμος Τεμπών είναι δίπλα στον «Αετό...

Γιώργος Μανώλης: Ο Δήμος Τεμπών είναι δίπλα στον «Αετό Μακρυχωρίου» (φωτογραφίες)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε ιδιαίτερα θερμό και εορταστικό κλίμα, με την πλατεία «ΖΗΣΗ ΛΙΟΥΠΑ» στο Μακρυχώρι κατάμεστη από κόσμο, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αετός Μακρυχωρίου».

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και υπογράμμισε τη σταθερή στήριξη της Δημοτικής Αρχής στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η κ. Εύη Τριανταφύλλου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη για έναν σύντομο χαιρετισμό. Στη συνέχεια, η διοίκηση του «Αετού» απένειμε στον κ. Μανώλη τιμητική πλακέτα, ως αναγνώριση της διαρκούς προσφοράς και της έμπρακτης συμπαράστασης του Δήμου στις ανάγκες της ομάδας.

«Ο αθλητισμός είναι επένδυση στη νέα γενιά. Οι αθλητικοί σύλλογοι είναι ζωντανά κύτταρα των χωριών μας και προσφέρουν στα παιδιά μας πολύτιμες αξίες, όπως η συνεργασία, η προσπάθεια και ο σεβασμός.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι στηρίζουν τον “Αετό Μακρυχωρίου”. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε έμπρακτα δίπλα στις ομάδες μας και να εργαζόμαστε για τη βελτίωση των αθλητικών μας υποδομών. Εύχομαι στον “Αετό” υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Ζησόπουλος και Χρήστος Κρικώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Λίταινας και Νίκος Μητσογιάννης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet Κωνσταντίνος Κλεισιάρης, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Αλέξανδρος Παπαχατζής, οι Πρόεδροι των Δ.Κ. Γόννων, Μακρυχωρίου και Όσσας Θωμάς Παπαδόντας, Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού και Κώστας Αποστόλου, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας «Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων» Ηλίας Ζιαβλιάκης και ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Κρανέας Απόστολος Μπουρουζίκας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του «Αετού Μακρυχωρίου» Νίκος Στογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Τσέτσιλας και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet Κωνσταντίνος Κλεισιάρης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα, σε ένα όμορφο γλέντι που ένωσε την ομάδα, τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα