Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλικίου στο «Κτήμα Χαμορούσου» στα Φάρσαλα.

Οι Χαλικιώτες αντάμωσαν διασκεδάζοντας με την παραδοσιακή ορχήστρα των κ.κ. Δημήτρη Λεβέντη, Αλέκου Ντόκου, Γιώργου Μαγαλιού, Θάνου Ρούμπου και Χρήστου Αδάμου.Εκ μέρους του Δ.Σ. την εναρκτήρια ομιλία έκανε η κ.Ρούλα Μητρίτσιου, ενώ βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές που εισήχθησαν στις ανώτατες σχολές εκπαίδευσης από τον σύλλογο και τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Λεβέντη.

Ακολούθησαν τα δυο χορευτικά τμήματα του συλλόγου, χορεύοντας παραδοσιακά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παν. Καραμήτρου και στην συνέχεια γλέντι για όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣ Βλάχων Μιχάλης Μαγειρίας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλικίου Αλεξανδρος Κίτσος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Δημήτρης Χύμας, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας η Νατάσα Αδαμοπούλου, εκ μέρους του Δήμου Φαρσάλων η κ. Χρυσούλα Φούφα, ενώ το “παρών” έδωσαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Φαρσάλων κ.κ. Μαρία Ίφου και Βασίλης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ. Μετεώρων κ.Θανάσης Καψάλης, εκπρόσωποι των συλλόγων Ανθούσας, Μικρασιατών, Σαρακατσαναίων, Ντόπιων ο Ενιπέας Τζουμέρκων, Ηπειρωτών, ΦΑΤΑ, ΚΕΛΕ Φαρσάλων, Πολυθέας κ.α.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: